Форма за кандидатстване

ПРАВИЛНИТЕ ТАЛАНТИ ЗА ВАШАТА КОМПАНИЯ!

Търсене на работа
Кандидатствай директно

Easy Consult HR Solutions je srpska filijala nemačke kompanije Easy Consult Personaldienstleistungen LLC, sa sedištem u Frankfurtu na Majni. Obe kompanije su članice Easy Consult Group koja trenutno vodi 7 filijala u 4 zemlje. Naši klijenti su mala i srednja preduzeća, kao i internacionalne korporacije iz različitih privrednih grana. Imamo multinacionalnu bazu kandidata sa različitim kvalifikacijama, jezičkim sposobnostima, koji nam veruju da ćemo ih povezati sa kompanijom koja im u potpunosti odgovara.

Bez obzira na to da li tek započinjete da gradite karijeru, ili ste kvalifikovani stručnjak, odnosno priznati menadžer - naš tim postavlja sebi zadatak da bude uz vas i da vam pruža savete, kako biste vi dostigli svoje karijerne ciljeve.

Da li želite da budete među prvima kojima ćemo se obratiti kada imamo upražnjenu poziciju koja odgovara vašem profilu?

Zato jednostavno popunite naš formular i pošaljite ga uz svoj CV!

Svim podacima iz vaše prijave su poverljivi. Podrazumeva se da ćemo poštovati sve vaše napomene o neotkrivanju poverljivih podataka.

Svi nazivi odnose se na oba pola.

Slanjem ovog formulara potvrđujete da prihvatate našu izjavu o zaštiti podataka.

Pošaljite nam svoj CV

Pošaljite nam druga dokumenta

Portfolio usluga koje pruža Easy Consult kreće se od zapošljavanja na neodređeno vreme do nalaženja privremenih poslova i angažovanje frilensera. Bez obzira na to da li tek započinjete da gradite karijeru, ili ste kvalifikovani stručnjak, odnosno priznati menadžer - naši timovi u Beogradu, Frankfurtu, Sofiji, Varni, Burgasu, Plovdivu i Varšavi uvek postavljaju sebi zadatak da budu uz vas i da vam pruže savete, kako biste vi dostigli svoje karijerne ciljeve.

Nas odlikuje:

  • Velika stručnost u zapošljavanju zahvaljujući iskustvu sticanom više od 13 godina
  • Efikasan tim stručnjaka iz različitih oblasti
  • Stalno preispitivanje standarda kvaliteta

Verujemo u visoku vrednost naših usluga, kao modernog i fleksibilnog oblika rada, gde se najviše cene poverenje i odgovornost, kvalitet i lični kontakt. Obezbedićemo veoma kvalitetne ponude, usluge i rešenja za stalan posao, frilensing, ili za zapošljavanje na određeno vreme našim kandidatima, zaposlenima i klijentima. Svako ko nam se obrati može da bude siguran da će dobiti odgovoran savet, upućen njima lično. Svi kandidati kod nas uživaju isti status i prednosti ličnog savetovanja našeg tima za regrutovanje.